I. osnovna škola Bjelovar

 
I. osnovna škola Bjelovar

I. osnovna škola Bjelovar je najveća škola u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji. Sastoji se od matične škole i pet područnih škola. Matičnu školu polaze učenici u devet odjela razredne nastave i petnaest odjela predmetne nastave.

Nastava se održava u jednoj smjeni. Učenici od prvog do četvrtog razreda su iz gradskog područja Bjelovara. U petom razredu pridružuju im se učenici koji su četvrti razred završili u područnim školama Nove Plavnice i Klokočevac.

U školi je organiziran produženi boravak za dvije heterogene skupine učenika od prvog do četvrtog razreda.

Škola ima i veliku školsku knjižnicu i kuhinju s blagovaonicom. Školsko-sportska dvorana ukupne je površine 1771 m2 s tri vanjska igrališta tako da se i nastava tjelesne i zdravstvene kulture odvija u optimalnim uvjetima.

Nastava se održava u suvremeno opremljenim učionicama i dvanaest kabineta za predmetnu nastavu. Učenici razredne nastave imaju vlastite prikladno opremljene i uređene učionice, ukupno deset učionica za deset razrednih odjela. Učenici predmetne nastave koriste veliku školsku garderobu te svaki učenik posjeduje vlastiti garderobni ormarić. U školi su potpuno opremljene tri učionice za nastavu informatike, fizike i kemije/biologije.

U školskoj godini 2018. / 2019. školu pohađaju 734 učenika. U školi trenutačno rade četiri pomoćnika u nastavi za potrebe četiri učenika s teškoćama u razvoju u okviru projekta „Sinergijom do uspješnije zajednice“.

 
  Podaci o partneru
Adresa Željka Sabola 14, 43000 Bjelovar
Kontakt 043/246-907
E-mail .(Morate imati omogućen JavaScript kako biste vidjeli ovu e-mail adresu)
Web stranica http://www.os-prva-bj.skole.hr
 
  Natrag na Partnere na projektu